Glassoorten

Glassoorten

De Gooische lijstenmaker maakt gebruik van diverse glassoorten


Helder Optiwhite Glas

“Optiwhite” of “Waterwhite” glas door zijn extra laag ijzergehalte en het feit dat het daardoor bijna geen eigen groene tint meer heeft. Het glas is van de beste kwaliteit uit Europese productie en heeft altijd aan beide kanten een heldere spiegeling. Dit glas wordt steeds belangrijker in de lijsten branche. Vooral als het gaat om het gebruik van helder glas maar waar de echtheid van kleuren, van passe-partouts en van kunstwerken ook heel belangrijk is.


Museumglas

Het is mogelijk om je inlijsting te voorzien van museumglas. Het is wel een stukje duurder maar het resultaat mag er dan ook naar zijn. Door de coating die op het glas is aangebracht zorgt dit ervoor dat de lichtval wordt vertraagd. Dit geeft tot resultaat dat de schittering van de zon en andere lichtvallen worden weggenomen. Je ziet jezelf niet in het glas. Hierdoor lijkt het glas onzichtbaar. Het museumglas is voorzien van een bescherming tegen schadelijke uv-stralen. Het museumglas beschermd uw werk dus extra en de kwaliteit van uw werk blijft goed beschermd.

Graag tot ziens bij de Gooische Lijstenmaker

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat en het bekijken van voorbeeldlijsten. Wij adviseren je graag bij het maken van je keuze.

Neem contact met ons op